Ambulante individuele begeleiding

 

Femme Vitaal Zorg werkt ambulant (Wmo indicatie, Wet maatschappelijke ondersteuning). Dat betekent dat wij vaak bij de mensen thuis komen. Een belangrijke  doelstelling is dat vrouwen zich zo zelfstandig mogelijk kunnen blijven functioneren in de maatschappij en veilig kunnen wonen. 
Individuele begeleiding betekent dat u van uw zorgverlener tips en adviezen krijgt. U kunt onder andere begeleiding aanvragen voor hulp bij:

  • je dagindeling
  • activiteiten, zoals hobby’s en boodschappen
  • sociale contacten
  • je administratie en geldzaken
  • vaardigheden oefenen zoals lezen en schrijven

Femme Vitaal Zorg biedt professionele begeleiding aan vrouwen en gezinnen, die kampen met allerlei problemen. Denk aan psychische en of fysieke problemen en of problemen op het gebied van financiën, huisvesting, geweld, verslaving. Dat is niets om voor te schamen. Iedereen kan een wel eens wat extra hulp gebruiken.

 

 

Femme Vitaal Zorg stelt samen met u een begeleidingsplan op. Samen gaan wij aan de slag om jouw doelen te behalen. Deze evalueren wij gedurende onze ondersteuningsproces en stellen wij dit eventueel bij. Samen overleggen wij met u en betrokken instanties en/of zorg professionals. Als ambulant zorgverleners zijn wij zeer sociaal ingesteld en vinden wij het niet alleen ontzettend leuk om bijzondere doelgroepen te helpen, maar is het ook onze missie om de zelfredzaamheid te versterken. 

 

Heeft u ook een zorgvraag voor u zelf of maakt  u zich zorgen om iemand? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend intake gesprek met onze zorg professional. Samen brengen wij de zorgvraag in beeld en denken wij graag met u mee naar mogelijke oplossingen. 

 

Contact